2025...Napsali jsme
CryoPork aneb cílené chlazení pro vyšší kvalitu masa
Publikováno: Řeznicko-uzenářské noviny, 10/2025 (příloha časopisu Maso)
Autor: Ing. Miroslav Dragoun, Ph.D.
HyCut – vodík jako palivo otevírající nové možnosti autogenním technologiím
Publikováno: Časopis Konstrukce, 10/2025
Autor: Ing. Jan Šplíchal, IWE
Technické plyny pro zlepšení kvality pitné vody
Autor: Ing. David Bek, Ph.D.
Publikováno: Časopis Vodní hospodářství, 10/2025
Vodík v hoácích průmyslových pecí
Autor: Ing. Lukáš Lasota
Publikováno: MM Průmyslové spektrum, 11/2025
Neviditelný pomocník při svařování a dělení
Autoři: Ing. Jan Kašpar, EWE a Ing. Jan Šplíchal, IWE
Publikováno: MM Průmyslové spektrum, 10/2025
Kryogenní mletí v plastikářském průmyslu
Autor: Ing. David Bek, Ph.D.
Technický týdeník, příloha Plasty, 09/2025
Kyslík jako klíč k postupné dekarbonizaci vysokoteplotních procesů
Autor: Ing. Lukáš Lasota
Publikováno: Technický týdeník, 05/2025
Efektivnější chlazení v Rohlik.cz díky naší technologii Cryo2Pack (případová studie)
Autor: Ing. Miroslav Dragoun, Ph.D.
Publikováno: Logistika, 06/2025
Dusík v potravinářství (Ochranná atmosféra a kryogenní mražení)
Autor: Ing. Miroslav Dragoun, Ph.D. (Messer Technogas s.r.o.),
Publikováno: Výživa, potraviny a zdraví, 04/2025
Využití vodíku v oblasti autogenních technologií (HyCut)
Autor: Ing. Jan Kašpar, EWE (Messer Technogas s.r.o.),
Publikováno: Technický týdeník, 04/2025
Od hroznů po láhev: Role technických plynů ve vinařském procesu
Autor: Ing. Miroslav Dragoun, Ph.D. (Messer Technogas s.r.o.),
Publikováno: Vinařský obzor, 01/2025
Jak modifikovaná atmosféra zajišťuje čerstvost a kvalitu potravin
Autor: Ing. Miroslav Dragoun, Ph.D. (Messer Technogas s.r.o.),
Publikováno: Výživa, potraviny a zdraví, 01/2025