Internet explorer not supported - Please switch to Edge, Firefox, Chrome, Opera or other browser and improve the safety of your navigation

Navigační Menu

Výroba a prodej suchého ledu CO2 pro vinaře - Messer Technogas s.r.o

S popisem cesty

Využití suchého ledu při zpracování vína

Využití suchého ledu při zpracování vína

Výroba a prodej suchého ledu CO2 pro vinaře

Chcete zajistit, aby byly vaše zpracované hrozny i rmut v potřebné kvalitě a dobré kondici?

Řešením je použití našich pelet suchého ledu (CO2) vyrobené ve vinařství Kolby v Pouzdřanech.
 

V čem suchý led pomůže:

  • Zpomalí hrozící oxidaci přivezených hroznů vytěsněním kyslíku.
  • Sníží vysoké počáteční teploty rmutu na začátku fermentace.
  • Zlepší a prodlouží uvolňování aromatických látek ze slupek.
     

Jak zakoupit CO2, princip chlazení a cena

  • Suchý led lze zakoupit v termoboxech (větší vratné pronajímané boxy 250 kg a 450 kg nebo polystyrenové nevratné boxy 15 kg a 25 kg).
  • Suchý led se rovnoměrně rozprostře na hrozny nebo do rmutu za stálého míchání. To je důležité, aby se nevytvořily krusty ledu. Při manipulaci se suchým ledem vždy používejte ochranné rukavice nebo k tomu určené speciální prostředky.
  • Orientační pomůcka: 4 kg suchého ledu na 100 l rmutu sníží teplotu rmutu o 5°C.
  • Cena při malých množstvích cca 22,-Kč/kg bez DPH.
  • Cena při větších množství dohodou.

Pro bližší informace k cenám, objednávkám, dodávkám i místům vyzvednutí nás kontaktujte:

Vnořené aplikace

Vnořené aplikace

Miroslav Dragoun

Ing. Miroslav
Dragoun, Ph.D.
aplikační inženýr - potravinářský průmysl

Kontaktní formulář pro každou stránku

Kontaktujte nás

Formulář

SG-Contact form CZ

Při zpracování vaší registrace došlo k chybě. Zkontrolujte zadané informace.

Kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s GDPR společnosti Messer Technogas s.r.o. Tento souhlas lze kdykoli odvolat.

Agregátor obsahu